american x

Verzorgingsadvies tattoo

Tattoo verzorgingsadvies American-x tattoo

- Krab nooit aan je tattoo in het geval er korstjes opzitten, dit lijdt tot kleur verlies in je tattoo.
- In het geval van een infectie of verkleuring van de huid rondom de tattoo, neem dan zo snel mogelijk contact op met je huisarts.

Laat de door ons aangebrachte folie ongeveer 2 uur zitten. Haal dan de folie er voorzichtig af en ga de tattoo voorzichtig wassen met een desinfecterende, neutrale hand zeep(bv dettol zeep of neutral). Was de tattoo altijd met je handen en dit ongeveer 30 sec lang. Als je gaat douchen is dit geen probleem, je kunt zowel shampoo als body wash gebruiken, maar wrijf de tattoo er niet mee in, altijd op het laatst je tattoo voorzichtig wassen met een goede zeep. Dep de tattoo altijd droog met een stukje keukenrol of een schone handdoek, niet wrijven, maar altijd deppen. Smeer de tattoo vervolgens in met een zalf, wij adviseren hiervoor Bephanten baby zalf, je kunt ook gebruik maken van uierzalf of vaseline, maar de werking van Bephanten is beter dan andere producten. Was je tattoo 3x per dag en smeer je tattoo ongeveer 4 tot 5 keer per dag in met de zalf, smeer altijd met dunne laagjes zalf en smeer het goed uit, doe dit altijd met schone handen. De eerste 3 nachten je tattoo altijd weer ff inpakken met een stukje huishoud folie, zoals dit ook na het zetten van de tattoo is gebeurd, maar dan met een dun laagje zalf er onder. Dit is te bescherming van je tattoo en je beddengoed. Blijf je tattoo ongeveer 8 tot 10 dagen goed verzorgen, dan krijg je het beste resultaat. Mocht je tattoo na die 10 nog droog en strak aanvoelen, smeer het dan een aantal keren per dag in met een body lotion.

De eerste 3 weken niet gaan zonnen of onder de zonnebank, na die 3 weken geen probleem, maar gebruik minimaal een sunblocker met factor 30 om je tattoo te beschermen.
Ook de eerste 3 weken niet zwemmen of baden, ook niet naar de sauna of stoombad gaan, dit kan je tattoo beschadigen en of tot kleur verlies lijden.

Als u dit advies goed opvolgt, zult u zien dan uw tattoo heel mooi geneest. U heeft bij ons altijd 4 maanden kleur garantie, blijkt dat de kleur niet geheel goed heeft gepakt, kunt u altijd een afspraak maken om dit bij te laten werken, mits dit binnen 4 maanden na het zetten gebeurd. In het geval van afgekrabde korstjes die tot kleur verlies lijden, geld de garantie niet, dan zijn de kosten voor u zelf.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player