american x

Verzorgingsadvies Piercing.

Piercing verzorgingsadvies American-x tattoo.

- Draai of beweeg u piercing nooit tijdens het gehele genezingsproces.
- In geval van een infectie of verkleuring van de huid rondom de piercing, zo snel mogelijk contact op nemen met uw huisarts.

Gewone huid piercings:
was de piercing 2x per dag met een desinfecterende milde zeep (bv dettol zeep of neutral). Spoel de piercing na het wassen altijd heel goed schoon met water. Draai of beweeg uw piercing absoluut niet tijdens de verzorging of andere keren, dit kan een infectie tot gevolg hebben. Na het afspoelen, de piercing voorzichtig droogdeppen met een stukje keukenrol. Als u gaat douchen kunt u gewoon shampoo of body wash gebruiken, maar wrijf de piercing hier niet mee in, altijd op het laatst de piercing wassen met de neutrale zeep. Na het wassen kunt u de piercing inspuiten met CALENDULAN wondspray, dit is desinfecteren en werkt extra helend op u piericing.

Orale piercings:
Spoel de mond 2x per dag met een verdunde oplossing van mondwater (50% mondwater / 50% water, hiervoor kunt u het dopje van de fles gebruiken), doe dit na het tanden poetsen , '´s morgen en ´'s avonds. Na alles wat u eet, drinkt of rookt, uw mond spoelen met schoon water en slik dit gewoon door.
Na het zetten van een tong piercing, moet u gaan koelen om eventuele zwelling van de tong te beperken. Vanaf het zetten de 1e 5 uur om het uur een waterijsje eten of een steenkoud flesje water opdrinken. Doe dit ook de dag na het zetten de 1e 5 uur als je wakker bent. Na deze 2 dag, de volgende 3 dagen zoveel mogelijk warme thee drinken het liefst 10 tot 15 kopjes per dag, dit om de eventuele zwelling te doen afnemen. Vermijd de eerste 2 weken oraal contact met iemand anders, dit om een infectie te voorkomen.

Intiem piercing man vrouw:
Spoel de piercing 2x per dag schoon met handwarm water, beweeg de piercing hierbij niet.
Vermijd oraal, of andere lichamelijke contacten de eerste 2 weken van de genezing, dit om infecties te voor komen.

Micro dermal piercing:
Was de piercing 2x per dag net als omschreven in gewone huid piercing. Druk u piercing de eerste week 4x per dag even stevig de huid in, dit bevorderd het stevig blijven zitten van de piercing. Plak de eerste 2 weken de piercing `s nacht af met een pleister, dit kan je ook de eerste week overdag doen, dit is veiliger voor de piercing ivm blijven haken ergens achter.

De eerste 3 weken niet zwemmen of baden, ook de eerste 3 weken geen sauna of stoombad gebruiken. Blijf tevens de eerste 3 weken uit de zon of onder de zonnebank weg, met je nieuwe piercing.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player