Wij werken hoofdzakelijk op afspraak zodat wij U de zo nodige privacy kunnen bieden. Een afspraak kan telefonisch 035 785 1924 via Face Book of watts app gemaakt worden(06 485 486 39). U kunt ook langs komen om gelijk een piercing of tattoo te zetten mochten wij daar tijd voor hebben. Anders kunt u alsnog een afspraak bij ons in de shop maken.

Heeft u een afspraak gemaakt voor het zetten van een tattoo of het laten tekenen van een ontwerp, dan vragen wij een aanbetaling hiervoor. Deze wordt later weer van het totaal bedrag afgetrokken als de tattoo is gezet.

REGELS OMTRENT HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

Regels omtrent een afspraak en het laten zetten van een tattoo bij American-X tattoo.

Bij het maken van een afspraak in de tattoo shop vragen wij een aanbetaling van minimaal 50 tot maximaal 250 euro. Deze dient contant te worden voldaan. Bij het maken van een afspraak via telefoon, whats app, facebook of de website dan kunnen sturen wij u een betaal verzoek via sms. Zodra het bedrag is ontvangen is de afspraak definitief.

Helaas moeten we dit zo doen omdat er toch mensen zijn die voor een grote tattoo een afspraak maken en maar 50€ aanbetalen en NIET KOMEN OPDAGEN.

50€ ab tot een bedrag van 150€
100€ ab tot een bedrag van 250€
150€ ab tot een bedrag van 350€
200€ ab tot een bedrag van 500€
250€ ab voor afspraken van 501€ en duurder.

Komt u niet opdagen voor de afspraak of is de afspraak niet minimaal 7dg van te voren verzet met een geldige reden, dan vervalt de aanbetaling en dekt de aanbetaling de kosten die wij inmiddels in het tekenen van het ontwerp hebben gestoken en voor het niet meer kunnen invullen van de afgezegde plaats. Bij afzeggen van een afspraak om welke reden dan ook en er geen nieuwe afspraak wordt gemaakt, wordt de aanbetaling in rekening gebracht voor het maken van het ontwerp.

HIERIN WORDEN GEEN UITZONDERINGEN GEMAAKT.

Team American-X tattoo
Martin en Arend Jan.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player