Wij werken hoofdzakelijk op afspraak zodat wij U de zo nodige privacy kunnen bieden. Een afspraak kan telefonisch, via Face Book of watts app gemaakt worden(06 485 486 39). U kunt ook langs komen om gelijk een piercing of tattoo te zetten mochten wij daar tijd voor hebben. Anders kunt u alsnog een afspraak bij ons in de shop maken.

Heeft u een afspraak gemaakt voor het zetten van een tattoo of het laten tekenen van een ontwerp, dan vragen wij een aanbetaling hiervoor. Deze wordt later weer van het totaal bedrag afgetrokken als de tattoo is gezet.

REGELS OMTRENT HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

Regels omtrent een afspraak en het laten zetten van een tattoo bij American-X tattoo.

Bij het maken van een afspraak in de tattoo shop vragen wij een aanbetaling van minimaal 50 tot maximaal 250 euro. Deze dient contant te worden voldaan. Bij het maken van een afspraak via telefoon, whats app, facebook of de website dient het bedrag te worden overgemaakt op rekeningnummer: NL72INGB0004704679 t.n.v. M de Wit. O.v.v naam, datum en tijdstip tattoo. Dit bedrag dient binnen 3dg naar ons over gemaakt te zijn. Zodra het bedrag is ontvangen is de afspraak definitief.

Helaas moeten we dit zo doen omdat er toch mensen zijn die voor een grote tattoo een afspraak maken en maar 50€ aanbetalen en NIET KOMEN OPDAGEN.

50€ ab tot een bedrag van 150€
100€ ab tot een bedrag van 250€
150€ ab tot een bedrag van 350€
200€ ab tot een bedrag van 500€
250€ ab voor afspraken van 501€ en duurder.

Komt u niet opdagen voor de afpraak of is de afspraak niet minimaal 4dg van te voren verzet of afgezegd met een geldige reden, dan vervalt de aanbetaling en dekt de aanbetaling de kosten die wij inmiddels in het tekenen van het ontwerp hebben gestoken.

HIERIN WORDEN GEEN UITZONDERINGEN GEMAAKT.

Team American-X tattoo
Martin en Arend Jan.Double click to insert body text here ...

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player